הצטרפו לרשימת התפוצה 
פוסטים נבחרים
פוסטים קודמים

הבלוג של "הבית"

פוטטוס עם עשבי תבלין בתנור - בקלי קלות!

רגע לפני יום העצמאות, שכולנו אוכלים עוד ועוד בשר ומחפשים תוספות קלות, מהירות שילדים גם יאהבו אני מציעה לכם להכין את המתכון הפשוט הזה. בתאבון וחג שמח!


מצרכים:

קילו תפוחי אדמה זעירים מבושלים במים

חופן פטרוזיליה קצוצה

6 שיני שום כתושות

1/4 כוס שמן זית

מלח גס לפי הטעם


אופן ההכנה: קוצצים את עשבי התיבול והשום, מערבבים את התיבול עם תפוחי האדמה המבושלים, המלח ושמן הזית ומניחים על תבנית, מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לארבעים דקות עד לקבלת גוון זהוב לתפוחי האדמה


חפשו לפי תגיות
שמור על קשר
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Google+ Social Icon