הצטרפו לרשימת התפוצה 
פוסטים נבחרים
חפשו לפי תגיות

הבלוג של "הבית"

חצ'פורי גבינה

לא, אין לי שורשים גרוזינים אבל לפני שבועות קבלתי את המתכון ואת המשלוח הטעים הזה מאקה היקרה.

אתם מוזמנים לנסות ולהכין בבית - זה טעים וזה קל חבל על הזמן!

מחממים תנור ל-220 מעלות

מפשירים בצק עלים מרודד (1 ק"ג לפי הוראות היצרן)

בקערה טורפים 700 גרם מוצרלה מגורדת, 1 ביצה עם 50 גרם חמאה חתוכה לקוביות ומערבבים.


חותכים את הבצק לחצי ומרדדים עם מעט קמח רגיל בעזרת מערוך.

מניחים את העלה המרודד על תבנית עם נייר אפייה כשהחלק המקומח מלמטה, מפזרים את התערובת מעל הכל באופן שווה. מפרידים את הגבינה שיראה כמו שטיח

את החלק השני של הבצק (הלא מרודד) מניחים מעל המילוי וסוגרים כמעטפה.

מורחים ביצה טרופה, חורצים חורים בבצק מלמעלה.

מכניסים לתנור לכ-25 דקות עד השחמה יפה. חשוב לבדוק שהמאפה אפוי גם מלמטה.


תקשיבו – זה מדהים וכל כך קל!

שבת שלום, משילי



שמור על קשר
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Google+ Social Icon