הצטרפו לרשימת התפוצה 
פוסטים נבחרים
חפשו לפי תגיות

הבלוג של "הבית"

בולונז מפוצץ בירקות שילדים אוהבים לזלול

על פומפייה מגרדים בצל ומטגנים אותו במחבת רחבה ועמוקה עם רבע כוס שמן עד להזהבה קלה, מוסיפים 2 שיני שום כתושות, גזר גדול מגורר וקישוא בינוני מגורר גס – מטגנים כמה דקות.

מוסיפים חצי קילו בשר טחון ומפוררים אותו עם כף עץ במחבת – מתבלים בכף פפריקה מתוקה, חצי כפית מלח, מעט פלפל לבן וכף אורגנו מיובש.

אחרי שהבשר מבושל, מוסיפים קופסה קטנה (100 גרם) רסק עגבניות וקופסת (400 גרם) עגבניות מרוסקות, מערבבים. מוסיפים מים עד כיסוי ומבשלים עד שהמים קצת מתאדים (במכסה פתוח).

מכינים פסטה, מעבירים למחבת, מערבבים ואוכלים – בתאבון!


שמור על קשר
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Google+ Social Icon