אטריות למרק של פסח – המתכון של סבתא חני
אנחנו מתים על אטריות פסח ומכינים מהן כמויות!
מערבבים שתי כוסות קמח תפוחי אדמה עם כוס מים לתערובת אחידה.
בכלי נפרד טורפים 4 ביצים, 2 כפות שמן, רבע כפית מלח וקורט פלפל שחור.
מנפים את קמח תפוחי האדמה אל תוך הקערה ה'רטובה' וטורפים לתערובת אחידה.
מחממים מחבת נון-סטיק עם ספריי שמן ומכינים חביתיות (על אש נמוכה עם מכסה - כך לא תצטרכו להפוך) ניתן לשמור במקרר עטוף.
לפני הארוחה מגלגלים את החביתיות ופורסים אותן לקבלת אטריות, מוסיפים למרק. 😊
