הצטרפו לרשימת התפוצה 
פוסטים נבחרים
פוסטים קודמים

הבלוג של "הבית"

אטריות למרק של פסח – המתכון של סבתא חני

אנחנו מתים על אטריות פסח ומכינים מהן כמויות!

מערבבים שתי כוסות קמח תפוחי אדמה עם כוס מים לתערובת אחידה.

בכלי נפרד טורפים 4 ביצים, 2 כפות שמן, רבע כפית מלח וקורט פלפל שחור.

מנפים את קמח תפוחי האדמה אל תוך הקערה ה'רטובה' וטורפים לתערובת אחידה.

מחממים מחבת נון-סטיק עם ספריי שמן ומכינים חביתיות (על אש נמוכה עם מכסה - כך לא תצטרכו להפוך) ניתן לשמור במקרר עטוף.

לפני הארוחה מגלגלים את החביתיות ופורסים אותן לקבלת אטריות, מוסיפים למרק. 😊


חפשו לפי תגיות
שמור על קשר
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Google+ Social Icon